Spansklärare

Spansklärare

Örjanskolan i Järna söker lärare i spanska åk 6-12

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 (3-årigt Naturvetenskapligt och 3-årigt Estetiskt gymnasieprogram, inriktning Waldorf) och i dagsläget har vi ca 285 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare och som också i framtiden vill vara klassföreståndare för en grupp av våra äldre elever. Vi behöver en lärare i spanska, som är van att undervisa elever i olika åldrar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Tjänsten är på deltid och är en tillsvidareanställning. Det är en ferietjänst och provanställning tillämpas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
– är behörig lärare, waldorflärare är meriterande.
– har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
– har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
– har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
– har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
– En skola i en i vacker miljö med stort fokus på arkitekturens och färgens betydelse för en god hälsa
– En skola som har som mål att se varje elev och kollega som en unik och värdefull människa
– En skola som värdesätter vikten av närodlad och ekologisk mat
– En skola som aktivt arbetar med att förbättra vår arbetsmiljö, där friskvårdsbidrag är ett sätt att stötta i individens egen hälsa.
– En skola som värdesätter att ha bra arbetsförhållanden med stor grad av frihet, kollektivavtal finns.

Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
För ansökan kontakta rektor Johanna Sandberg via jobb@orjanskolan.se. Märk ansökan med “spansklärare”. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg