Klasslärare

Klasslärare låg-mellanstadiet

Örjanskolan i Järna söker klasslärare till höstterminen 2023!

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 285 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare och som vill ta klasslärarskapet. Det är en grupp på ca. 25 elever. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Uppdraget är på heltid och det är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
– är behörig lärare, waldorfklasslärare är meriterande.
– har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
– har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
– har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
– har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder:
– En skola i en i vacker miljö med stort fokus på arkitekturens och färgens betydelse för en god hälsa
– En skola som har som mål att se varje elev och kollega som en unik och värdefull människa
– En skola som värdesätter vikten av närodlad och ekologisk mat
– En skola som aktivt arbetar med att förbättra vår arbetsmiljö, där friskvårdsbidrag är ett sätt att stötta i individens egen hälsa.
– En skola som värdesätter att ha bra arbetsförhållanden med stor grad av frihet, kollektivavtal finns.

Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan skickas till rektor, Johanna Sandberg, jobb@orjanskolan.se. Märk ansökan med “klasslärare”. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg