Klasslärare

Sophiaskolan, Österlens Waldorfskola är en icke vinstdrivande stiftelse och har 225 elever i klasserna F-9. Skolan ligger sedan snart 35 år bland äppelträden i den lilla trevliga byn Rörum, inte långt från Knäbäckshusens strand.

Vi söker i första hand en pedagog med Waldorflärarlegitimation men är du legitimerad lärare med statlig utbildning och kunskap om waldorfpedagogik eller har ett intresse av att arbeta med Waldorfpedagogik är du också varmt välkommen att söka.

Inför läsåret 23/24 söker vi en pedagog på 100% för arbete som klasslärare i antingen låg- eller mellanstadiet. Du kommer ingå i arbetslaget F-6 och i skolans kollegium som träffas varje torsdag eftermiddag.

Tjänsten är en ferietjänst om 100% som inleds med provanställning.
Tillträde: 2023-08-10

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta rektor Cecilia Östergren på: rektor@sophiaskolan.se
Ansökan skickas till Anna-Märit Håkansson på: kansliet@sophiaskolan.se
Sista ansökningsdag: 20230420

Relaterade inlägg