Förskollärare

Waldorfförskollärare / förskolelärare

Torngården är en liten Waldorfförskola med endast 16 barn, varav en liten småbarnsgrupp på fyra barn och en storbarnsgrupp på 12 barn Torngården finns i Blackeberg i Bromma med skog och vatten inom promenad avstånd.
Vi är ett litet trevligt kollegium med stabil personal som arbetar nära varandra.
Till hösten -23 söker vi en Waldorfförskollärare / förskollärare med erfarenhet, legitimerad eller under utbildning, som ansvarig för vår småbarnsgrupp. Du behöver kunna arbeta självständigt men i samklang med övriga kollegor på förskolan. Tjänsten är en tillsvidare tjänst 75-100% med en bärande del i kollegiet.

För mer information om tjänsten och förskolan kontakta oss via mail torngardenswaldorf@outlook.com eller till rektor. Titti Lindqvist 076 289 18 23. Det går också bra att ringa direkt till förskolan 08 36 35 51.
Varmt välkomna med både frågor och ansökan.

Relaterade inlägg