Klasslärare f-klass

Klasslärare förskoleklass

Är du utbildad klasslärare, förskollärare eller har erfarenhet av att arbeta i förskoleklass?

Vi söker dig med god förankring i waldorfpedagogiken. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Håga by i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 150 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vår skolgård är generös och med skogen precis inpå knuten. Vi arbetar gärna med utomhuspedagogik. I Uppsala är vi kända för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning 80-100%
Lön: Fast månadslön (ferietjänst). Övriga villkor enligt kollektivavtal (Arbetsgivaralliansen TRIA).
Tillträde: 2023-08-01

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta rektor Anki Högberg på: rektor@uppsalawaldorfskola.n
Ansökan: Sista ansökningsdag: 20230228

Urval av kandidater sker löpande, varför vi ber dig vara snabb med din ansökan.
Vi undanber oss kontakt från bemanningsföretag.

Relaterade inlägg