Elevassistent

Ellen Keyskolan söker elevassistent till låg- och mellanstadiet.
Tjänsten är på deltid 80-90% och påbörjas omgående.

Som assistent kommer du att arbeta med att ge stöd i skolarbetet i klasserna 4 och 6 och samt under eftermiddagen arbeta med en elev i behov av särskilt stöd i F-klass. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att jobba med elever i behov av särskilt stöd. Extra meriterande är om du har utbildning inom NPF.
Du behöver ha god svenska och kunskaper för att kunna ge stöd på mellanstadienivå.
Du har ett positivt förhållningssätt i bemötande med barn, vårdnadshavare och övrig personal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering

Om oss
Ellen Keyskolan är en liten waldorfskola med lugnt läge i vacker parkmiljö med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Vi har elever från F-klass till och med årskurs 9 med en klass i varje årskurs. Skolan drivs som en icke vinstdrivande stiftelse och atmosfären upplevs som trygg och familjär. Vi sätter stort värde på kompetensutveckling och medarbetarnas möjligheter att växa i tjänsten och stöttar därför i olika former av studier.
I återkommande aktiviteter på skolan har föräldrar medansvar och deltar aktivt, vilket skapar gemenskap i den egna klassen och på hela skolan. Waldorfskolans värdegrund vilar på hänsyn och ansvarstagande som innebär respekt för alla människor och naturen, vårt livsrum. ”Hela människan” går i skolan – inte bara huvudet!

Ansökan skickas till Lena Molin, rektor@eks.se.

Relaterade inlägg