Klasslärare åk 3

Klasslärare åk 3

Östersunds Waldorfskola söker en klasslärare till klass 3. Tjänsten är i första hand ett vikariat under vårterminen 2023, med möjlighet till förlängning. Tjänsten är heltid och förlag på fem dagar per vecka.

Östersunds Waldorfskola är en F-9 skola med ca 100 elever. Skolan ligger vackert på Frösö Strand med närhet till skog och sjö. Vi har en blandad skara lärare, några med statlig lärarlegitimation och några med waldorflärarlegitimation. Klasserna är små, max 18 elever per klass. I högstadiet är klasserna i B-form. Lärarkollegiet har varit stabilt under många år, så det finns en god kollegial grund.

Om du har frågor går det bra att kontakt skolans rektor Lisa Edin, 076-1331045 eller via mail: lisa.edin@waldorfostersund.se

Svara
Svara alla

Relaterade inlägg