Skolsköterska

Hagaskolan är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 200 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan ligger i Hagaparken i Solna med närhet till vackra strövområden och Brunnsviken och har ett stort upptagningsområde.

Skolhälsan är en viktig del av Hagaskolan och vi söker nu efter en skolsköterska på 40-50%.

Möjlighet till heltid i samarbete med en annan waldorfskola i stockholm finns.

Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Du kommer vara en del i elevhälsan på skolan och delta i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet. Arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal, vårdnadshavare och externa kontakter. Du arbetar med ProReNata.

Vi söker dig som är examinerad skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska.

Du är engagerad, ansvarstagande, flexibel och trygg person som har elevernas välbefinnande som huvudfokus. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Tjänsten är en semestertjänst. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande för tjänsten.

kontaktperson: Karolina Bergom Larsson, rektor.

Vi ser fram emot att höra av er!

Relaterade inlägg