Klasslärare 5-6

Klasslärare 5-6

Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i grundskolan med fokus på årskurserna 5-6. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att lära dig nya saker. Tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik är meriterande.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en inkännande och kreativ person som gillar utmaningar. Du är organiserad och pålitlig och har ett stort engagemang i ungdomars utveckling och kunskapande.

Om oss

Vi är en familjär arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en liten, naturskönt belägen skola åk f-9 i Dormsjö 1,5 mil utanför Hedemora.

Relaterade inlägg