Lärare

Örjanskolan i Järna söker lärare till fritidshemmet

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 290 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
På Örjanskolans fritids har vi ca. 70 elever som är indelade i två grupper. Vi söker dig som är lärare och som vill ta ansvar och arbeta på vårt fritids med hjälp av både LGR 22 och En väg till frihets kursplan. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på fritids men även i skolan i stort. Tjänsten är en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning) på deltid, semestertjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
– är behörig lärare, waldorflärare är meriterande
– har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
– har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
– har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan skickas till jobb@orjanskolan.se Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg