Läkeeurytmist

Kristofferskolan söker dig som är utbildad läkeeurytmist. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också empatisk och kreativ, då kreativitet är viktigt i vår verksamhet.

Läkeuurytmin på Kristofferskolan är huvudsakligen inriktad mot årskurs F-3. Arbetet börjar med att du tar emot första eleven kl 08:00 och tjänsten omfattar 40-60% av heltid. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan.

Om anställningsvillkoren

Tjänsten en tillsvidareanställning på 40-60%, av heltid, och inleds med en provanställning. Tjänsten utgår från en ferieanställning som baseras på 45 timmar/vecka vid heltid.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en skola som innehåller F-9 och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 160 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson

Emma Berglund, Personalspecialist

rekrytering@kristofferskolan.se

08-50 58 58 03

0704-67 88 87

Om ansökan

Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Läkeeurytmist HT -22

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system

Relaterade inlägg