Lärare engelska

Lärare i engelska, 92 – 100%

Solvikskolan är en naturskönt belägen waldorfskola utanför Järna. Skolan har små klasser och erbjuder alla medarbetare bl.a. gratis pedagogisk lunch med vegetarisk mat lagad från grunden, friskvårds-ersättning och sjuklön för 1:a sjukdag/karensdag.
Ett omtag av skolans organisation gjordes hösten 2021. Från vårterminen 2022 har Solvikskolan ny huvudmannaorganisation och ny skolchef.
Skolan nås med buss från Järna eller med bil.

Vi söker nu en ny lärarkollega för undervisning i engelska till årskurserna 6-9 för tillträde till Ht 2022. Vår skolstart är planerad till onsdagen den 17 augusti.

Tjänsten som är en tillsvidareanställning omfattar 92 % som kan fördelas på 4 dagar i veckan. Vid önskemål om heltidstjänst finns utrymme för detta genom kompletterande stödundervisning för elever i mindre grupper eller enskilt.

För vår 6-9-lärare i engelska finns budget för tryckta läromedel till alla årskurser. Eleverna har uppdaterade läroböcker och övningsböcker och tillgång till uppkoppling för datorerna med wifi. Vi följer Lgr 11 (efter sommaren Lgr 22) och waldorfskolans kursplan. Kännedom om svensk läroplan och kursplan för engelska enligt gällande kursplan är ett måste. Lärarutbildning är meriterande.

Ansökan ”lärare engelska” görs till:
Marika Lindholm
marika.lindholm@solvikskolan.se
Tel: 0708-702 918

Relaterade inlägg