Skolsköterska

Om tjänsten
Skolhälsan är en viktig del av Kristofferskolan och vi söker nu efter en skolsköterska på halvtid. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans andra skolsköterska och ingå i skolans elevhälsoteam. Skolans skolläkare arbetar på skolan en dag i veckan.

Vid intresse kan det finnas möjlighet till en större tjänst genom samarbete med en annan Waldorfskola i Stockholm. Där omfattar tjänsten 40% vilket skulle leda till 2 kombinerade tjänster med en sammanlagd tjänstgöringsgrad på 90%.

Arbetet innebär nära samarbete med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens och enligt Skolverkets basprogram skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande.

Om dig
Vi söker dig som är examinerad skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på en Waldorfskola, eller på annat sätt är insatt i Waldorfpedagogiken, är detta meriterande, men inte ett krav.

Som person är du en engagerad, ansvarstagande, flexibel och trygg person som har elevernas välbefinnande som huvudfokus. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning. Du kommer att ha en semestertjänst och arbetstid är 20 tim/vecka.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 160 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
0704-67 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Skolsköterska HT-22

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system

Relaterade inlägg