Förskollärare/barnskötare

Waldorfförskolan Snödroppen ligger i södra Dalarna, ca 2 mil utanför Hedemora (granne med Waldorfskolan Annaskolan). Förskolan är inbäddad bland sjöar, skog, åkrar och fält och har funnits sedan 1985. Vi har för närvarande 28 barn fördelade på två storbarnsgrupper (ålder 3–6 år) och två småbarnsgrupper (ålder 1–3 år).

Vi söker nu en gruppansvarig medarbetare, omfattningen är 75–100%. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet, men en merit är att vara utbildad förskollärare eller barnskötare (helst Waldorfpedagogiskt utbildad) och gärna ha flerårig erfarenhet i yrket, alternativt vara under utbildning. Du ska kunna hålla i en barngrupp med allt vad det innebär, dock kommer du även jobba tillsammans med annan pedagog i stor utsträckning, så du behöver vara bra på att samarbeta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som börjar med provanställning på 6 månader med start i augusti 2022. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag är 15 maj 2022 men tjänsten kan tillsättas före detta datum.
Vi söker även medarbetare som kan vikariera 6 månader eller 1 år för en gruppansvarig pedagog. Tjänsten där blir således en visstidsanställning på 6 eller 12 månader med möjlighet till förlängning/fast tjänst.
Vänligen ring rektor Johan Fjellström på tel. 0225–285 693 om du vill veta mer om tjänsten. Skicka även ett personligt brev och ett CV (inkl. referenser) till forskolan@snodroppen.com. Skriv varför du vill jobba hos oss och varför just du är lämpad för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg