Mellanstadielärare

Mellanstadielärare

Solviksskolan är en naturskönt belägen waldorfskola utanför Järna. Skolan har små klasser och erbjuder alla medarbetare bl.a. gratis parkering, fri pedagogisk lunch med vegetarisk mat lagad från grunden. Ett omtag av skolans organisation har gjorts under hösten 2021.
Från vårterminen 2022 har Solvikskolan ny huvudmannaorganisation och ny skolchef. Skolan bedriver löpande ett väl utvecklat elevhälsoarbete genom ett rektorslett elevhälsoteam med bl.a. skolpsykolog, kurator och adhd-coach för förebyggande, stöd och handledning för elever och pedagoger.
Skolan nås med buss från Järna eller med bil.

Vi söker till höstterminsstarten 2022 en lärare till vårt mellanstadium. Tjänsten är en tillsvidareanställning är på 100%. Assistent på heltid finns i klassen. Vi arbetar både i arbetslag i de olika stadierna och gemensamt, kollegialt.

Kännedom om det svenska skolsystemet med målstyrning och läroplan för grundskolan samt mycket goda kunskaper i svenska är ett krav.
Waldorflärarutbildning och eller/erfarenhet från arbete som lärare i mellanstadiet är meriterande. 6 månaders provanställning tillämpas normalt.

Hemsida: https://solvikskolan.se/
Kontakt via e-post: bitr. rektor Elin Wanselius: elin.wanselius@solvikskolan.se
Sök tjänsten via epost, mär meddelandet Mellanstadielärare: rektor@solvikskolan.se

Relaterade inlägg