Klasslärare

Ellen Keyskolan söker klasslärare

Om oss
Ellen Keyskolan är en liten waldorfskola med lugnt läge i vacker parkmiljö med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Vi har elever från F-klass till och med årskurs 9 med en klass i varje årskurs. Våra engagerade lärare möter eleverna individuellt där de befinner sig i sin utveckling. Syftet är att skapa en livslång lust till lärande genom nyfikenhet, förundran och engagemang. Skolan drivs som en icke vinstdrivande stiftelse och atmosfären upplevs som trygg och familjär.

I återkommande aktiviteter på skolan har föräldrar medansvar och deltar aktivt, vilket skapar gemenskap i den egna klassen och på hela skolan. Waldorfskolans värdegrund vilar på hänsyn och ansvarstagande som innebär respekt för alla människor och naturen, vårt livsrum. ”Hela människan” går i skolan – inte bara huvudet!

Din profil
Du som söker tjänsten är behörig lärare med erfarenhet av att arbeta i waldorfskola eller är intresserad av att lära dig mer om waldorfpedagogiken.
Du har tålamod och märker om elever inte hänger med.
Du är kreativ och hittar alternativa förklaringssätt om elever inte förstår.
Du kan individualisera din undervisning så att du kan möta både elever som tar lång tid på sig och elever som fattar snabbt.

Tjänsten är på heltid men deltid kan diskuteras. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan skickas till Lena Molin, rektor@eks.se.
Fackliga representanter:
Lena Granlund, Lärarnas riksförbund, lena.granlund.eks.se@gmail.com
Paula Jacob, Lärarförbundet, paula.jacob@eks.se.

Relaterade inlägg