Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om tjänsten
Kristofferskolan söker en erfaren redovisningsekonom till en rolig och bred tjänst med stor variation. Du kommer arbeta självständigt med leverantörsreskontra och kundreskontra, vara med och ta fram budgetunderlag och statistik/rapporter till ledningen samt upprätta månadsbokslut. Du kommer även vara kontaktperson mot kommuner i frågor som bland annat rör skolpeng och stötta ledningen inför olika beslut.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom inom ett brett område. Du är prestigelös och har ett gott bemötande och en känsla för service. Rollen kräver att du arbetar noggrant och har en god känsla för kvalitet. Då stor del av ditt arbete innebär kommunikation via mail har du förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Du ser vikten av att ha en god planering och struktur i arbetet. Är du en självgående person som trivs med att ta egna initiativ har du rätt förutsättningar för rollen som redovisningsekonom hos oss på Kristofferskolan.

Du har en för tjänsten adekvat ut bildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi använder oss av Hogia, vi ser därför att du med fördel har arbetat med detta eller något annat ekonomisystem tidigare. Goda kunskaper inom Excel är också en merit.

Har du tidigare erfarenhet av arbete i en stiftelse eller waldorfskola är det meriterande. Erfarenhet av årsbokslut är också meriterande men inte ett krav. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten kommer att inledas med en provanställning. Arbetstiden är 40 timmar i veckan och du kommer ha en semestertjänst med semester enligt kollektivavtal. Tillträde sker efter överenskommelse.

Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds även administrativ personal möjlighet till pedagogisk måltid vilket innebär att lunchen äts tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 160 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
0704-67 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Redovisningsekonom

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg