Samordnare

Samordnare för skoladministrationen

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Vi är en icke vinstdrivande skola. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 (3-årigt Naturvetenskapligt och 3-årigt Estetiskt gymnasieprogram, inriktning Waldorf) och i dagsläget har vi ca 290 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
Som samordnare för skoladministrationen arbetar du med en stor variation och bredd varje dag. Du är skolans första kontakt! Det innebär ett arbete i högt tempo och med en hög grad av professionalism. Du ingår i skolans ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%, vi tillämpar provanställning.

Dina uppgifter är att dels administration men också att vara en administrativ stödfunktion för elever såväl som kollegor inom dina områden. Bland många uppgifter ingår den dagliga bemanningen, ansvara för nyintroduktion av medarbetare och elever och upprätta avtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
– har tidigare arbetat med att administrera skolplattformar, interna styrsystem
-har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete med HR frågor på enhetsnivå
-har god samarbetsförmåga
-är systematisk och stresstålig i ditt arbete – har god svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor och förhållningssätt. Som person behöver du ha en hög grad av professionalism, vara flexibel och serviceminded. Du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Örjanskolan.

Vi erbjuder:
-En skola i en i vacker miljö med stort fokus på arkitekturens och färgens betydelse för en god hälsa
– En skola som har som mål att se varje elev och kollega som en unik och värdefull människa
– En skola som värdesätter vikten av närodlad och ekologisk mat
– En skola som aktivt arbetar med att förbättra vår arbetsmiljö, där friskvårdsbidrag är ett sätt att stötta i individens egen hälsa.
– En skola som värdesätter att ha bra arbetsförhållanden med stor grad av frihet, kollektivavtal finns.

Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

För ansökan kontakta Anne Marqvardsen och Frida Sandberg via jobb@orjanskolan.se. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg