Lärare

Lärare med specialpedagogisk kompetens

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 285 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Vi söker nu en lärare med specialpedagogisk kompetens till vårt elevhälsoteam då en av våra nuvarande lärare byter arbetsuppgifter. Vi önskar en trevlig och professionell lärare på deltid där tjänstgöringsgrad går att diskutera. Det är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter
Som lärare med specialpedagogisk arbetar du i nära samverkan med lärare, rektorer och EHT för att skapa en god, inkluderande och hälsofrämjande arbetsmiljö för våra elever. I dina arbetsuppgifter ingår det att ge elever stöd i undervisningen, både enskilt och i grupp och att bistå/ge stöd till lärare i att hitta lösningar i olika undervisningssituationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
* är utbildad lärare med stort intresse och kunskap om specialpedagogik
* har erfarenhet av eller intresse för waldorfpedagogik
* har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd
* har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
skapar goda relationer med eleverna
* har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
* har fungerande rutiner runt dokumentation och uppföljning

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor och förhållningssätt. Du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och kan samarbeta. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Örjanskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten. Du har ett äkta intresse av att finna goda vägar till lärande.

Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
För ansökan kontakta Anne Marqvardsen och Frida Sandberg via jobb@orjanskolan.se. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg