Idrottslärare

Idrottslärare 50%

Rudolf Steinerskolan är Norrköpings äldsta friskola och en av landets första Waldorfskolor. I dag består skolan av cirka 200 elever i årskurs F-9. Rudolf Steinerskolan ligger, omfamnad av grönska, på platsen Ståthöga. Skolans huvudbyggnad vittnar än idag om platsens långa och spännande historia.

Rudolf Steinerskolan präglas av en positiv och engagerad personalgrupp samt en fantastisk utemiljö som inbjuder till både undervisning, lek och rekreation. Nu söker vi efter dig som tillsammans med oss vill leda våra elever framåt och låta vår skola få fortsätta att vara en plats för växande.

Erfarenhet och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i Idrott och hälsa, gärna med några års erfarenhet. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling. Du är initiativrik och kan självständigt planera och prioritera ditt arbete. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn, samt visar engagemang och intresse för elevernas hälsa. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka med medarbetare, elever och vårdnadshavare.Har du dessutom kunskap om, eller är nyfiken på, waldorfpedagogik kan Rudolf Steinerskolan vara rätt plats för dig.

Arbetsuppgifter

Vi söker en idrottslärare på deltid 50% för våra elever i årskurs 4-9. I ditt uppdrag ingår att planera, genomför och följa upp undervisningen. Du kommer även att ansvara för skolans friluftsdagar.

Det kan vara möjligt att utöka tjänsten genom att kombinera undervisningen i Idrott och hälsa med uppgifter inom andra delar av verksamheten.

Om oss

Rudolf Steinerskolan i Norrköping startades 1975 och hade då 10 elever. I dag bedrivs undervisning från förskoleklass upp till årkurs 9. Skolan har cirka 200 elever. Skolan är fristående och icke-vinstdrivande och är en av ungefär 1000 waldorfskolor runt om i världen.

Du skickar din ansökan via mail till rektor Kamilla Arlestrand; rektor@rudolfsteinerskolan.se

Vid frågor kontakta rektor Kamilla Arlestrand på telefon 070-229 13 99 eller mail; rektor@rudolfsteinerskolan.se

Välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg