Kökspedagog

Om jobbet
Waldorfförskolan Lill-Emilia Barnträdgård söker just nu en kökspedagog. Vi söker dig som har ett hjärta som brinner för waldorfpedagogiken.

Om förskolan:

Lill-Emilia Barnträdgård ligger idag på Rodelgränd 8 i Höör, med skogen runt om hörnet. Vi har idag två storbarnsgrupper och två småbarnsgrupper. Vi ingår i samma organisation som Emiliaskolan och har ett tätt samarbete med skolan. I natursköna Höör i mitten av Skåne, söker vi nu waldorfförskollärare på Waldorfförskolan Lill-Emilia Barnträdgård. Här finns chansen för dig som att tycker om att arbeta med sagoberättande, kreativitet och vara ute i naturen och arbeta med naturmaterial, då vi arbetar mycket med utepedagogik. Konstnärlighet, mycket lek, värme, intresseväckande upplevelser och vardagligt praktiskt arbete är vårt signum.

Om den vi söker:

Du ska kunna ta eget ansvar för köket och vara mycket noggrann när det kommer till kökets rutiner, vara engagerad i ditt arbete med barnen och ha lätt för att ta initiativ samt se lösningar och möjligheter i olika situationer. På förskolan tar alla pedagoger ett stort ansvar för det pedagogiska innehållet, vilket betyder att du kommer att få stor frihet att utforma det waldorfpedagogiska arbetet.

Du är utbildad förskollärare, barnskötare eller har lång erfarenhet av att arbeta inom förskola eller förskolekök. Det är mycket meriterande om du har gått på Waldorflärarhögskolan eller Vårdinge Bys utbildning för waldorfbarnskötare.

Om tjänsten:

Lill-Emilia söker just nu en kökspedagog för ett föräldravikariat på 1 år. Tjänsten innebär att ta emot lunch från Emiliaskolans kök, förbereda mellanmål, göra inköp och vara i barngrupp. Du arbetar från cirka 11.00 till 17.30 varje dag, varav eftermiddagen alltid är i barngrupp. Du ska tycka om att arbeta med barn och att vistas utomhus.

Lill-Emilia Barnträdgård är en Waldorfförskola där du som pedagog är aktiv i barngruppen med mycket utelek, sagoberättande, hantverk samt planering av de särskilda händelser under året som hör Waldorfpedagogiken till.

Tjänsten är på 80%. Tillträde i början av januari 2022. Tjänsten är ett vikariat på 1 år då ordinarie personal är på föräldrarledighet.

Ansök senast 24 november 2021.

Ansök genom att skicka personligt brev och CV till ebba.sofiadotter@emiliaskolan.se

Rekrytering görs löpande, så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

Ebba Sofiadotter
Förskolerektor Lill-Emilia Barnträdgård
Telefon: 0730 31 99 70
ebba.sofiadotter@emiliaskolan.se
www.emiliaskolan.se

Relaterade inlägg