Klasslärare

Klasslärare till klass 3

Är du utbildad klasslärare och vill ta hand om klass 3 när deras klasslärare är föräldraledig?

Vi söker dig med god förankring i waldorfpedagogiken. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 150 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett större skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök. Vi satsar på att utveckla utomhuspedagogiken.

Anställningsvillkor:
Vikariat 90 – 100%

Lön:
Fast månadslön (ferietjänst). Övriga villkor enligt kollektivavtal (Arbetsgivaralliansen TRIA).

Tillträde: 2022-01-01
Vi erbjuder möjlighet att gå dubbelt med ordinarie klasslärare under minst en vecka i december 2021.

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta rektor Anki Högberg på: rektor@uppsalawaldorfskola.nu

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2021-11-30
Urval av kandidater sker löpande, varför vi ber dig vara snabb med din ansökan.

Relaterade inlägg