Klasslärare

Om tjänsten
Kristofferskolan söker efter en klasslärare till de lägre årskurserna. Som klasslärare kommer du bli en del av ett trevligt lärarkollegium med en hög kompetens inom waldorfpedagogik.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad klasslärare och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i Waldorfskola. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att lära dig nya saker.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en empatisk och kreativ person, då kreativitet är ett viktigt inslag i vår verksamhet. En av de övergripande arbetsuppgifterna är att skapa en god arbetsmiljö på skolan.

Du är en välstrukturerad och pålitlig person som brinner för att sprida kunskap vidare till eleverna. Du är lyhörd och gillar utmaningar.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Arbetstiden är förlagd som 45 timmar per vecka med ferietjänst fördelat på 35 timmar arbetsplatsförlagd tid och 10 timmar förtroendetid.

Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Klasslärare åk HT21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg