Löneadministratör

Kristofferskolan söker en erfaren löneadministratör

Kristofferskolan står inför en spännande förändring inom löneadministration och vi söker nu efter en senior lönehandläggare som vill vara med och implementera denna förändring. Vi har nyligen övergått till HogiaLön Plus och ska även övergå till att använda oss av OpenHR Tid för att ytterligare effektivisera vår lönehandläggning.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen och som har mycket goda kunskaper inom HogiaLön Plus. Erfarenhet av OpenHR Tid samt ferieberäkning är en merit. Som person är du effektiv, självgående och engagerad. I tjänsten kommer det även att ingå en viss del enklare administration inom ekonomi och HR samt att ge svar på eventuella lönefrågor från medarbetare och myndigheter.

Tjänsten är på 80% av heltid med tillträde snarast. Tjänsten är en visstidsanställning på 4 månader med eventuell förlängning. Kännedom om waldorfpedagogiken är meriterande men inte ett krav.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 840 elever och runt 160 medarbetare. Vi hanterar totalt ca 180 löner varje månad, inklusive behovsanställda.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
0704-67 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Löneadministratör -21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg