Förskolepedagog

Waldorfförskolepedagog

Solstugan
Vi är en liten förskola uppdelad i två avdelningar, belägen i en stor och lummig trädgård på Ekerö. Vi har funnits sedan 1983 och har lång erfarenhet av att arbetar tätt tillsammans för att hålla en hög nivå i vår verksamhet och för att utvecklas inom waldorfpedagogiken. Hos oss får du plats att växa inom rollen som pedagog och ansvar över verksamheten.

Vi söker
En engagerad waldorfförskollärare till vår förskola. Du har waldorfförskole legitimation alternativt annan förskole legitimation med erfarenhet av att jobba inom waldorf och insatt i pedagogiken. Minst tre års erfarenhet av att jobba på förskola är ett krav. Du som har erfarenhet av administration och kvalitetsarbete inom skola/förskola är meriterande.

Du är
En trygg och engagerad pedagog som brinner för waldorfpedagogikens grundstenar. Du har ett ekologiskt tänk och värnar om vår omgivning både socialt och estetiskt.
Du är trygg i din roll som pedagog, är självgående och van att ta ansvar och jobba självständigt. Tex leda utvecklingssamtal alt. föräldramöten.

I vår verksamhet har all personal ett ansvar för det pedagogiska innehållet i verksamheten. Detta gör att du får stor frihet att utforma det waldorfpedagogiska arbetet vi för. Vi ser gärna att du kommer med spännande idéer för utveckling av förskolan och dess omgivning.

Tjänsten

Anställningsform: tillsvidare med provanställning

Format: Heltid 100%

Skicka in din ansökan via mail.

Personligt brev + CV samt referenser till:

info@stolstugan.nu

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under rekryterings perioden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Relaterade inlägg