Klasslärare åk 6

Örjanskolan i Järna söker klasslärare till åk 6, höstterminen 2021!

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 285 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare och som vill ta klasslärarskapet för kommande årskurs 6. Det är en grupp på ca. 20 elever. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Uppdraget är på deltid 75% men möjlighet finns till heltid. Det är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
– är behörig lärare, waldorfklasslärare är meriterande.
– har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
– har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
– har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
– har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan skickas till Anne Marqvardsen, jobb@orjanskolan.se Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg