Fritidspedagog

Vi söker kreativa och erfarna fritidspedagoger inför läsåret 21/22.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet i samarbete med övrig pedagogisk personal. Du förväntas kunna skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet med eleven i centrum. Du arbetar aktivt för att bibehålla en trygg och säker miljö på fritids. Du har en kontinuerlig och professionell kontakt med vårdnadshavare.

OM DIG
Som person har du en god ledarskapsförmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.
Det är meriterande om du är utbildad fritidspedagog och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och är insatt i lågaffektivt bemötande, samt har ett intresse för waldorfpedagogik.

JOBBET
Vi har just nu några lediga deltidstjänster på 50-60%, som även kan utökas med en tjänst som elevresurs under skoldagen.
Tjänster omfattar framförallt arbete på vårt fritidshem på eftermiddagar och eventuellt en morgon i veckan.

VÅRT FRITIDSHEM
Du kommer att arbeta i ett engagerat arbetslag i ett hemtrevligt och vackert beläget fritidshem. Vi bedriver utomhuspedagogik samt undervisning utifrån grundskolans läroplan för fritidshem och waldorfskolans läroplan ”En väg till frihet”. Genom fri lek och temaveckor får barnen fördjupa och bearbeta vad de lär sig i skolan. Vi arbetar aktivt med hållbarhet och använder oss till största del av naturmaterial i vår undervisning.

VÅR SKOLA
Du blir en del av ett positivt skolkollegium i en miljö som värnar om att hela barnet ska gå i skolan. Lunds Waldorfskola ligger i vackra Hardeberga by, strax utanför Lund. Skolan omfattar årskurserna F-9, med ca 240 elever och är en väletablerad Waldorfskola mitt i Skåne. Lunds Waldorfskola har funnits i över 40 år och värnar om waldorfpedagogikens fortsatta utveckling. Vi serverar ekologisk mat, tillagad från grunden. Vi har en egen skolodling och arbetar med trädgårds- och utomhuspedagogik.

ANSÖKAN
Du är välkommen med din ansökan till ida.helmers@lundswaldorfskola.se

Relaterade inlägg