Skolsköterska

Om tjänsten
Skolhälsan är en viktig del av Kristofferskolan och vi söker nu efter en skolsköterska på deltid. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans andra skolsköterska och vara en del av ett väl fungerande EHT-team. Vi har en skolläkare som kommer en gång i veckan.

Arbetet innebär samarbete med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens och enligt Skolverkets basprogram skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande.

Om dig
Vi söker dig som är examinerad skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på en Waldorfskola, eller på annat sätt är insatt i Waldorfpedagogiken, är detta meriterande, men inte ett krav.

Som person är du ansvarstagande och engagerad men framför allt har du elevernas välbefinnande som huvudfokus. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning. Du kommer att ha en semestertjänst och arbetstid är 20 tim/vecka.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 820 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
070-467 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Skolsköterska VT-21

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg