Barnskötare/förskollärare

Waldorfförskollärare/barnskötare till Mikaela Waldorfbarnstuga
Till våren söker vi en medarbetare till Mikaela Waldorfbarnstuga. Vi välkomnar ansökningar från dig som är utbildad waldorfförskollärare, alternativt förskollärare med intresse för waldorfpedagogiken eller dig som har påbörjat waldorfförskollärarutbildningen alternativt har barnskötarutbildning och/eller pedagogisk erfarenhet och önskar arbeta på waldorfförskola.

Mikaela waldorfbarnstuga ligger i ljusa vackra lokaler centralt på Södermalm, ett fritt läge med en av Årstavikens koloniträdgårdar som närmaste granne. Vi har 36 barn fördelade på två storbarnsgrupper och två småbarnsgrupper. Vi är totalt 8 medarbetare som träffas till kollegiemöte varje vecka. Verksamheten präglas av en tydlig struktur där den fria leken får stort utrymme och naturens årslopp ger färg åt det pedagogiska innehållet.

Vi söker en förskollärare alternativt barnskötare. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Då vi är en liten verksamhet har det stor betydelse att du är flexibel och kan tänka dig att arbeta med alla förekommande åldrar på en förskola.

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat. Önskad tillträdesdag 20210107

Lön
Fast månadslön med semestervillkor. För arbete i förskola krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansökan
Ansökan med personligt brev, CV och referenser mailas till rektor@mikaelawaldorfbarnstuga.se
Sista ansökningsdag är 20201223. Urval av kandidater sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktperson:
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten till
Sofia Wallberg rektor 0729-729110

Relaterade inlägg