Scentekniker

Om tjänsten
Vi söker nu efter en scentekniker på deltid till Kristofferskolan. Som scentekniker har du ansvar för scenen och den teknik som behövs under föreställningarna. Teknikområdena är i första hand ljud och ljus. Du kommer även att leda vår elevgrupp Scengruppen och ingå i skolans skyddskommitté.

Skolan har årligen fem pjäser med elever från årkurs 8 och 12 (sista året på gymnasiet), däremellan ett antal månadsfester och presentationer på scenen. Tjänsten omfattar 50% av heltid med oregelbunden arbetstid.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet av arbete med scenteknik och riggning. Vi ser gärna att du även har utbildning inom området höghöjdsarbete.
Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med skolans personal och elever. Du är en empatisk och kreativ person, då kreativitet är ett viktigt inslag i vår verksamhet.
Du är en välstrukturerad och pålitlig person som brinner för att sprida kunskap vidare till eleverna. Du är lyhörd och gillar utmaningar men kan behålla lugnet även i stressade situationer. Tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik är en merit.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 820 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen efter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03
070-467 88 87

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Scentekniker HT-20

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg