Musiklärare

Fredkullaskolan är en waldorfskola med årskurserna 0-9 med för närvarande 160 elever. Skolan ligger naturnära ca 10 min promenad från Kungälvs busstation. Vi arbetar mot en utomhuspedagogisk profil. Besök gärna vår hemsida www.fredkullaskolan.se Vi söker dig som på ett professionellt och konstnärligt sätt kan bidra med dina kunskaper och erfarenheter till just vår skola.

Vi prioriterar att;
– du lätt skapar goda och professionella relationer till eleverna, har naturliga ledaregenskaper och samråder med dina kollegor.
– att du känner intresse för waldorfpedagogiken och aktivt vill ta del av den i samverkan med dina kollegor.

Vi söker dig som brinner för att musiken ska leva på vår skola. Musik binder samman människor och är ett fantastiskt kitt som skapar glädje. Vi hoppas att du är den som kan inspirera eleverna och låta dem få uppleva känslan av att ta del av autentiska musikupplevelser.

Waldorfskolan har en egen läroplan- ”En väg till frihet” som även omfattar musikämnet. Är du intresserad av att ta del av nya pedagogiska grepp kring musiken och förbinda dem med de kunskaper och erfarenheter du har så är du den vi söker.

Du har ett nära samarbete med klassföreståndarna i de klasser som du undervisar. Skolan har månadsfester och andra händelser under året där musiken har en självklar plats. Klass 8 övar in en teaterpjäs under några veckor där du kan vara en del.

Vår nuvarande musiklärare kommer att gå på föräldraledigt efter påsklovet, alltså efter vecka 14 och kommer sedan att avsluta sin tjänst hos oss i terminsslut 20/21. Därför kommer tjänsten att börja med ett vikariat, som även kan ses som en provanställning för att sedan löpa över i en tillvidareanställning.

Musiktjänsten är på 40%, men vår nuvarande musiklärare har även fler ämnen i klasserna utefter sin kompetens vilket gör att tjänsten kan vara från 40%-ca 80%, kanske även mer under nästa läsår. Detta kan vi i så fall prata mer om när en eventuell arbetsintervju sker.

Arbetsintervjuerna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsens datum löpt ut. Tillträde till tjänsten 2021-04-12.

Välkomna med er ansökan till oss via mejl.

Relaterade inlägg