Vikarier

Vikarier till alla stadier

Vill du vara en av våra stående vikarier? Drottningholmskolan söker omgående personer som kan hoppa in med både kort och långt varsel när någon ordinarie lärare/fritidspersonal blir sjuk eller VAB:ar. Vi ser helst att du har lärarutbildning, antingen statlig eller Waldorf, men det är inget krav; personlig lämplighet är viktigast.

Drottningholmskolan är en liten trivsam F–9-skola med ca 200 elever. Skolan ligger vackert i Ekerös kulturrika miljö, 10 minuter med bil eller buss från Brommaplan. Hos oss jobbar vi lika mycket med de sociala målen som med kunskapsmålen och det råder en god och trygg stämning mellan elever och pedagoger.

Läs om oss här: www.drottningholmskolan.se

Välkommen med din ansökan till: kansli@drottningholmskolan.se

Relaterade inlägg