Ma No-lärare

Matematik- och NO-lärare

Drottningholmskolan söker omgående en lärare i matematik och/eller NO-ämnen till klass 6–8. Vi söker i första hand dig som har waldorflärarlegitimation eller statlig lärarlegitimation med intresse av att fortbilda dig inom waldorfpedagogik. Om du inte är färdigutbildad ser vi mångårig erfarenhet som en stor merit.

Omfattning: enligt överenskommelse

Drottningholmskolan är en liten trivsam F–9-skola med ca 200 elever. Skolan ligger vackert i Ekerös kulturrika miljö, 10 minuter med bil eller buss från Brommaplan. Hos oss jobbar vi lika mycket med de sociala målen som med kunskapsmålen och det råder en god och trygg stämning mellan elever och pedagoger.

Läs om oss här: www.drottningholmskolan.se

Välkommen med din ansökan till: kansli@drottningholmskolan.se

Relaterade inlägg