Klasslärare

Vi söker en klasslärare som önskar jobba på Ellen Keyskolan, waldorfskolan i Spånga. Vi är i behov av en klasslärare till lågstadiet som vill följa en klass vidare på er gemensamma resa. Som klasslärare är du engagerad, kreativ och empatisk. Du söker mötet med eleven som är fokus i ditt arbete.

Ferietjänsten är på heltid, 100% med sex månaders provanställning.

Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Stockholms kommun, Spånga. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Vi är en mindre skola där alla känner alla, både elever och lärare. Skolan har 200 elever och ligger vackert belägen i ett sekelskifteshus på höjden i Bromsten med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Bussarna 118 och 512 stannar vid skolan oavsett vilket håll du kommer ifrån.

Skicka ditt CV och personliga brev till kontakt@eks.se.

www.eks.se

Relaterade inlägg