Klasslärare åk 5

Är du utbildad klasslärare och vill ta hand om vår klass 5/6 när nuvarande klasslärare ska gå på föräldraledighet efter jul? Tjänsten är ett vikariat med goda chanser att bli en tillsvidareanställning på sikt. Det vore toppen om du kunde komma på besök och kanske gå dubbelt under viss tid redan nu i höst för att lära känna eleverna lite och skapa en trygg övergång.

Vi söker dig med god förankring i waldorfpedagogiken. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 40-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett större skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök. Vi satsar just nu på att utveckla utomhuspedagogiken.

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta rektor på: rektor@uppsalawaldorfskola.nu
Fackligt ombud Charlotte Strandberg: charlotte@uppsalawaldorfskola.nu

Anställningsvillkor:
Vikariat på 80-100% (kan utvecklas till tillsvidareanställning)

Lön:
Fast månadslön (ferietjänst). Övriga villkor enligt kollektivavtal (Arbetsgivaralliansen TRIA).

Ansökan:
Sista ansökningsdag 2020-10-16
Urval av kandidater sker löpande, varför vi ber dig vara snabb med din ansökan.

Relaterade inlägg