Lärare specialped

Lärare med specialpedagogisk kompetens, EHT

Örjanskolan är en waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Vi söker nu en vikarierande lärare med specialpedagogisk kompetens till vårt elevhälsoteam då en av våra nuvarande ska studera. Vi önskar en trevlig och professionell lärare på deltid där tjänstgöringsgrad går att diskutera.

Arbetsuppgifter
Som lärare med specialpedagogisk arbetar du i nära samverkan med EHT, lärare och rektorer för att skapa en god, inkluderande och hälsofrämjande arbetsmiljö för våra elever. I dina arbetsuppgifter ingår det att ge elever stöd i undervisningen, både enskilt och i grupp, bistå lärare med att anpassa sin undervisning efter varje elevs förmåga och behov samt att ge stöd och råd kring frågor gällande anpassningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
* är utbildad lärare med stort intresse för specialpedagogik
* har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd
* har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
skapar goda relationer med eleverna
* har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
* har fungerande rutiner runt dokumentation och uppföljning
* har erfarenhet av eller intresse för waldorfpedagogik

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor och förhållningssätt. Du är ansvarstagande, kan ta egna initiativ och kan samarbeta. Vi ser att personlig utveckling liksom ständig verksamhetsutveckling är en naturlig del av Örjanskolan. Därför bör du som person vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som eleverna och verksamheten. Du har ett äkta intresse av att finna goda vägar till lärande.

Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
För ansökan kontakta Anne Marqvardsen, rektor@orjanskolan.se eller Frida Sandberg frida.sandberg@orjanskolan.se Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg