Klasslärare åk 7

KLASSLÄRARE TILL HÖGSTADIET
Vi söker en klasslärare för klass 7 till läsåret 20/21.

OM DIG
Du är utbildad lärare, gärna med behörighet inom SO. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet inom waldorfpedagogik.
Som person har du en god ledarskapsförmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är självgående och kan skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

VÅR SKOLA
Du blir en del av ett positivt och kreativ skolkollegium i en miljö som värnar om att hela barnet ska gå i skolan. Lunds Waldorfskola ligger i vackra Hardeberga by, strax utanför Lund. Skolan omfattar årskurserna F-9, med ca 240 elever och är en väletablerad Waldorfskola mitt i Skåne. Lunds Waldorfskola har funnits i över 40 år och värnar om waldorfpedagogikens fortsatta utveckling. Vi serverar ekologisk mat, tillagad från grunden. Vi har en egen skolodling och arbetar med trädgårds- och utomhuspedagogik. Vi arbetar aktivt med FNs hållbarhetsmålen i vår skola och integrerar hållbarhetstanken ämnesövergripande i undervisningen.

JOBBET
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och följer vårt kollektivavtal.

ANSÖKAN
Du är välkommen med din ansökan till rektor@lundswaldorfskola.se

Relaterade inlägg