Idrottslärare

Örjanskolan i Järna söker en Idrottslärare

Örjanskolan är en Waldorfskola belägen i natursköna omgivningar precis vid kanten av Östersjön. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter såsom Ytterjärna Kulturhus och dess park med dammar och växthus och Nibble gård med naturbruksgymnasium. Buss, med förbindelser som passar skolans tider, stannar precis utanför.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som som brinner för ämnet idrott och hälsa. Syftet med idrott i skolan är att väcka intresset för rörelse och träning samt att stimulera eleverna att fortsätta med regelbunden rörelse och träning efter skoltiden. I de tidigaste årskurserna är övningarna mer i form av lek, i senare årskurser kommer mer av teknik- och taktikträning in.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du tycker om att utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan. Tjänsten är på deltid ca 65-75% och en tillsvidareanställning. Det är en ferietjänst och provanställning tillämpas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
är behörig idrottslärare
har ett stort engagemang för elevernas lärande och utveckling
har förmåga att skapa goda relationer med eleverna
har god samarbetsförmåga med medarbetare och vårdnadshavare
har intresse av arbete med elever i behov av stöd

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna. Du är initiativrik, strukturerad, positiv, flexibel och tydlig. Vill du vara med och utveckla skolan tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan!

Ansökan
För ansökan kontakta Anne Marqvardsen, rektor@orjanskolan.se eller Frida Sandberg frida.sandberg@orjanskolan.se Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Relaterade inlägg