Matematiklärare

Matematiklärare

Inför höstterminen 2020 söker vi matematiklärare. Vi önskar att du har en waldorfklasslärarutbildning och/eller en statlig lärarutbildning med ett intresse för att vidareutbilda dig inom waldorfpedagogiken. I tjänsten ingår troligen klassföreståndarskap. Som lärare är du engagerad, kreativ och empatisk. Du söker mötet med eleven som är fokus i ditt arbete.

Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Stockholms kommun, Spånga. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Skolan har 205 elever och ligger vackert belägen med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Waldorlärarutbildad eller motsvarande statlig utbildning om du har intresse för vidareutbildning inom waldorfpedagogiken.

Skicka CV samt ett personligt brev till kontakt@eks.se.
Ange ”Ansökan som matematiklärare” i ämnesraden

Relaterade inlägg