Klasslärare åk 1

Klasslärare klass 1

Inför höstterminen 2020 söker vi klasslärare. Vi önskar att du har en waldorfklasslärarutbildning och/eller en statlig lärarutbildning med ett intresse för att vidareutbilda dig inom waldorfpedagogiken. Vår förhoppning är såklart att du vill följa klassen framåt. Som klasslärare är du engagerad, kreativ och empatisk. Du söker mötet med eleven som är fokus i ditt arbete.

Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Stockholms kommun, Spånga. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Skolan har 205 elever och ligger vackert belägen med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Waldorlärarutbildad eller motsvarande statlig utbildning om du har intresse för vidareutbildning inom waldorfpedagogiken.

Skicka CV samt ett personligt brev till kontakt@eks.se.
Ange ”Ansökan som klasslärare” i ämnesraden

Relaterade inlägg