Waldorfförskollärare

Gnesta Waldorfförskola söker fler kollegor till hösten.
Vi söker dig som är erfaren Waldorfförskollärare. Du är trygg i det pedagogiska ledarskapet och delar gärna med dig av dina erfarenheter till mindre erfarna kollegor. Du är god och glad och bekväm med att utveckla det Waldorfpedagogiska arbetet genom dokumentation och kollegialt lärande.

Vi söker också dig som är intresserad av att kombinera arbetet i barngruppen med enklare administrativa uppgifter så som att samordna förskolans vikarieanskaffning.

Gnesta Waldorfförskola är en del av Gnesta Waldorfskoleförening som även driver fritids och skolverksamhet F-9. Gnesta är en expanderande kommun med många Waldorfintresserade familjer och pendlingsavstånd till Stockholm.
Förskolan har ett ungt och öppet kollegium med varma och intresserade medarbetare. Vi har 40 underbara barn och en stöttande föräldragrupp.

Tjänstens inriktning och anställningsgrad kommer anpassas utifrån den sökandes kompetens och intresse, men bör tidsmässigt ligga runt 80-100%. Utöver den fasta tjänsten söker vi alltid medarbetare som vill arbeta som vikarier hos oss. Är du intresserad av waldorfpedagogik, kanske siktar på att utbilda dig framöver och vill lära dig mer om arbetet i förskolan ska du inte tveka att höra av dig!

Mejla Cv och personligt brev till forskolechef@gnestawaldorfskola.se

För frågor kontakta;
Anneli Lennström 073/ 368 36 15

Relaterade inlägg