Förskollärare

Pedagog sökes till Solgläntans Waldorfförskola i Göteborg 

Solgläntans Waldorfförskola söker dig som främst är Waldorfförskolelärare, Waldorfutbildad pedagog eller har annan relevant pedagogisk utbildning. Vi ser även till personlig lämplighet. 

Solgläntan är en väletablerad Waldorfförskola som startade 1980. Vi drivs av en föräldraförening med en styrelse bestående av invalda föräldrar i tätt samarbete med vårt kollegium. Kollegiet består av 7 pedagoger vars ledstjärna är att förvalta Waldorfpedagogiken och sträva efter att vara goda vuxna förebilder och på så sätt erbjuda barnen en trygg vardag och barndom. 

Verksamheten består av tre barngrupper; två syskongrupper (3-6 år) och en småbarnsgrupp (1-2 år). Vårt gula hus är beläget i stadsdelen Örgryte/Härlanda. Vi har en stor vacker trädgård där barnen vistas både på för- och eftermiddag. Vid fint väder äter vi gärna ute i trädgården. All vår mat lagas i huset. 

Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2020, med chans till förlängning. 
Sysselsättningsgrad: 80-100 % 
Tillträde: inför höstterminen (augusti månad)

Varmt välkommen med din ansökan till: rektor@solglantansforskola.se

Relaterade inlägg