Musiklärare

Musiklärare

Inför höstterminen 2020 söker vi en musiklärare. Du kommer bland annat att arbeta med stråkundervisning och ledning av orkester och gymnasiekören samt vanliga musiklektioner. Du har också ett generellt ansvar för att skapa en god arbetsmiljö i skolan samt en hög trivsel för våra elever-

Vi söker dig som är behörig musiklärare. Utbildning inom eller kännedom om waldorfpedagogiken och musikens betydelse för waldorfskolans traditioner är meriterande. Som person är du självgående och har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Då du kommer att arbeta nära de andra musiklärarna lägger vi stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och är öppen för nya idéer och synpunkter.

Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller F-9 och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 820 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under 70 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har ett rikt musik- och kulturliv där både föräldrar, elever och lärare deltar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Musiklärare HT 20

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Relaterade inlägg