Klasslärare

Klasslärare

Ellen Key Skolan

Kommun: Stockholm
Ort: Spånga
www.eks.se

Inför höstterminen 2020 söker vi klasslärare. Vi önskar att du har en waldorfklasslärarutbildning och/eller en statlig lärarutbildning med ett intresse för att vidareutbilda dig inom waldorfpedagogiken.

Omfattning: Heltid (100%)

Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Stockholms kommun, Spånga. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Skolan har 200 elever och ligger vackert belägen med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana. Waldorlärarutbildad eller motsvarande statlig utbildning om du har intresse för vidareutbildning inom waldorfpedagogiken.

Som lärare är du engagerad, kreativ och empatisk. Du söker mötet med eleven som är fokus i ditt arbete.

Skicka ansökan till kontakt@eks.se. Inkludera CV och personligt brev i din ansökan. Ange ”Klasslärare” i ämnesraden.

Relaterade inlägg