Gymnasielärare sv

Järna Naturbruksgymnasium söker
Gymnasielärare i svenska

Järna Naturbruksgymnasium är en mindre skola i Ytterjärnas vackra kulturlandskap med inriktningen hållbart, ekologiskt brukande av naturen. Vi behöver förstärka vårt kollegium inom svenska. Beroende på ämneskombinationer och önskemål kan uppdraget rymma även andra ämnen och formas utifrån hel- eller deltid.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare för att undervisa i svenska. I tjänsten kan även ingå andra ämnen och mentorskap. Du ingår i kollegiet som motsvarar ett arbetslag. Här har vi ett aktivt kollegialt lärande, utbyte och samarbete. Teman, resor och andra initiativ genomförs i mindre arbetsgrupper efter intresse och möjlighet. Du formar, i dialog med ledning och kollegor, en fortbildningsplan för att utvecklas i ditt ämne och som pedagog.

Kvalifikationer
Du är väl förankrad i dina kunskapsområden och har ett stort intresse för pedagogik. Du skapar förtroende hos eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.

Arbetsplatsen
Vi drivs av ett starkt engagemang för våra elever och deras kunskapsbyggande, pedagogisk utveckling och för ett hållbart brukande av naturen. En trygg och kreativ arbetsmiljö för studiero och goda resultat är vår vardag. Vi gläds åt framgångar, löser problem och utmaningar tillsammans och hjälps åt med stora och små frågor. Ingen står ensam på vår skola.

Huvudman för skolan är Nibblestiftelsen vars syfte är ungas utbildning för en hållbar utveckling. Kollegiet, rektor och styrelse arbetar tätt tillsammans för att stärka och utveckla skolan, elever och personal. Till oss tar man sig enkelt med pendeltåg och buss.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare, deltid/heltid
Provanställning kan tillämpas
Kollektivavtal finns

Kontaktperson:
Viktoria Hallberg, rektor
viktoria@jarnanaturbruksgymnasium.se

Ansök
genom att skicka CV och personligt brev till kontor@jarnanaturbruksgymnasium.se
senast den 30 april 2020.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Relaterade inlägg