Lärare F-klass

Klasslärare till F-klass

Inför höstterminen 2020 söker Hagaskolan behöriga lärare till förskoleklassen då skolan växer. Du som söker tjänsten är behörig lärare och är du waldorfklasslärare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Klassläraransvaret för förskoleklassen delas mellan två lärare, varav du som söker är den ena.

Som person är du positiv, engagerad, kreativ och har lätt att samarbeta med andra. Du har förståelse för elevers olikheter och du har god pedagogisk förmåga. Det konstnärliga arbetssättet är en viktig del av vår pedagogik och därför behöver det vara ett arbetssätt som du känner till och är trygg med. Utevistelse och utomhuspedagogik är en del av skolans hälsofrämjande arbete och du trivs med att vara utomhus under alla årstider. Som medarbetare på Hagaskolan äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna. Hagaskolan är den första skolan i Norden att servera helt växtbaserad skollunch.

Vi värnar om hälsa och god arbetsmiljö och erbjuder alla medarbetare träningsmöjlighet i anslutning till skolans lokaler.

Tjänsten är en ferietjänst om 100% som inleds med provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till rektor@waldorfskolan.se. Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Relaterade inlägg