Waldorfförskollärare

VIKARIE SOM SMÅBARNSPEDAGOG VÅRTERMINEN 2020
TJÄNST SOM SMÅBARNSPEDAGOG HÖSTTERMINEN 2020

Tjänsten är heltid. Vi söker en vikarie nu i vår och en tjänst till hösten.
Vi finns i en gammal läkarvilla med en stor trädgård och med skog på gångavstånd för de stora barnen. Vi har två småbarnsgrupper och två syskongrupper. Fram till sommaren 2019 drevs vår verksamhet av Stiftelsen Nyponblomman. De har bedrivit waldorfförskoleverksamhet i över 30 år. I samband med att flera pedagoger gick i pension har vi ombildat verksamheten till ett personalkooperativ med namnet Växjö Waldorfförskola ekonomisk förening.

Välkommen att skicka din ansökan med CV till:
Växjö Waldorfförskola ek. för.
Lugnets väg 25
352 63 Växjö

Eller: info@vaxjowaldorfforskola.se

Har du frågor ring gärna och prata med oss på 076-390 71 22, Moa Snyder
Nås lättast måndag-onsdag fm