Förskollärare

Förskollärare

Barnträdgården Regnbågen är en waldorfpedagogisk förskola som drivs av föräldraföreningen Waldorf Åland r.f. Verksamheten finns i en äldre folkskolbyggnad på den åländska landsbygden. Vi är en relativt liten men väletablerad verksamhet med stabil ekonomi.

Vi behöver förstärkning till vår barnträdgård och söker dig som är utbildad waldorfförskollärare alt. förskollärare med erfarenhet av waldorfpedagogik. Vi har en småbarns- och en storbarnsgrupp, i dagsläget 18 barn. Kollegiet du blir en del av består av två förskollärare, två barnskötare, en husmor och en kanslist. Vi är ute så mycket som möjligt på den stora gården och går varje vecka på utflykt till skogen. Vi har även en egen köksträdgård där vi odlar tillsammans med barnen.

Anställningen inleds 1 juni alt. 27 Juli 2020 med 6 månaders prövotid.

Arbetet är på deltid, minst ca. 70%.

Du är välkommen att maila arbetsansökan med CV och ev. löneanspråk till kansli@waldorf.ax senast 1 april 2020. Har du frågor ta gärna kontakt med oss! Närmare upplysning kring tjänsten fås från föreståndare Lotta Jakobsson tel. dagtid: 0457 3448 299. www.waldorf.ax