Fritidspedagog

Josefinaskolan har funnits i trettio år och är en F-9-skola med ca 225 elever. Skolan ligger naturskönt och lantligt mellan Sigtuna stad och Märsta. Utmärkta kommunikationer från såväl Stockholm och Uppsala som Bålsta.

Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med intresse / erfarenhet av att utveckla fritidsverksamhet i en waldorfskola och som har erfarenhet av eller intresse för waldorfpedagogik. Som fritidspedagog på Josefinaskolans fritidshem arbetar du på fritidshemmet under eftermiddagarna. Barnen från Förskoleklass till klass 4 kommer till fritidshemmet på morgonen före skolstart och direkt efter skoldagens slut. Under skoldagen arbetar du som resurspedagog i en klass, åk F-4. Totalt går ca 80 barn på Josefinaskolans fritidshem. Skolan har stora utomhusytor för lek och nära till skogen.

Tjänsten är en heltidsanställning med omgående tillträde.

Hjärtligt välkommen med din ansökan till
kansli@josefinaskolan.se