Specialpedagog

Vi söker en behörig specialpedagog till de lägre årskurserna på Kristofferskolan med start vårterminen 2020 eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet, men även du som är nyutexaminerad är varmt välkommen att söka tjänsten.

Som specialpedagog på Kristofferskolan ingår du i elevhälsoteamet och kommer arbeta tätt tillsammans med stöd- och klasslärare kring och med eleverna. Kristofferskolan har en helhetssyn på hur vi stödjer elever med särskilda behov och du kommer att få arbeta i en inspirerande miljö där det ges utrymme för kreativitet. Har du tidigare erfarenhet av waldorfpedagogik är det meriterande men det är inget krav.

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat att ingå handledning av lärarna, möten med vårdnadshavare och andra instanser. Du kommer även att genomföra observationer både i klassrum och på fritids. I rollen ingår att ha ansvar för den övergripande administrationen gällande pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram och uppföljning av dessa.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på lågstadiet.

Som person är du ansvarstagande och engagerad men framför allt har du elevernas välbefinnande som huvudfokus. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 820 elever och runt 150 medarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Emma Berglund, Personalspecialist
rekrytering@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Specialpedagog VT 20

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.